Zolder, schuur, garage of opslag opruimen

Kent u dat? U heeft een grote en fijne zolder waar van alles mogelijk is. Maar in de loop der jaren is de zolder meer een plek geworden waar van alles terecht is gekomen. Meubels die u er even hebt neergezet, om ze later een vaste plek te geven. Spullen die u nog wilde gebruiken, maar inmiddels al een tijd staan te verstoffen. Dingen die u graag wil bewaren, maar eigenlijk geen functie meer hebben. Zonde van de ruimte die u zo graag anders zou kunnen gebruiken.

Zolder, schuur, garage of opslag opruimen

Zolder opruimen: tijd om ruimte te maken

De zolder kan een handige en fijne extra ruimte zijn in huis. Bijvoorbeeld voor een extra werkkamer, logeerkamer, atelier of hobbyruimte. Maar vaker is de zolder meer een onpraktisch ingedeelde opslagruimte en wordt het steeds lastiger om zelf alles op te ruimen. Dan is het tijd om ruimte te maken! Wij kunnen snel en netjes uw zolder opruimen en u met alles helpen.

Tip om alvast een beginnetje te maken: maak een foto van spullen die u echt niet meer nodig heeft, maar waar u wel graag een herinnering van wilt bewaren. Bijvoorbeeld de oude, maar kapotte klok van opa, dat geweldige hobbelpaard waar iedereen nu te groot voor is, of knutsels en tekeningen van de kinderen. Zet de foto’s op een CD of USB-stick of maak er een leuk fotoboekje van.

Uw zolder opruimen: waarmee kunnen we helpen?

  • Helpen met uitzoeken van uw spullen: wat heeft (emotionele) waarde en wat kan weg?
  • De spullen die u wilt houden verhuizen naar de juiste plek
  • De ruimte netjes en schoon maken
  • Muren en plafonds schilderklaar maken: spijkers, schroeven en pluggen verwijderen en de gaatjes netjes dichten.
  • Defecte spullen of materialen recyclen in de milieustraat
  • Waardevolle spullen die weggaan opkopen voor een eerlijke prijs

> Meer over inboedel opkopen

Ontruiming andere opslagruimte

De zolder is vaak de meest gebruikte bergplaats van het huis. Maar ook uw schuur, berging of garage kan in de loop der jaren behoorlijk vol raken met spullen. Zonde als u de ruimte niet meer goed kunt gebruiken of er nergens plaats meer voor is. Ook deze opslagruimtes kunnen wij snel en vakkundig voor u aanpakken. Dat geeft een opgeruimd gevoel!

> Meer over onze tarieven
> Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.