• 020 2611 369 Bereikbaar van ma t/m vr van 9 tot 21 uur

 • Woningontruiming Amsterdam

  Als een woning leeg moet vanwege een verhuizing, emigratie of na overlijden dan kost dat vaak veel tijd en geeft het veel gedoe. U moet nadenken over de spullen, waar moet alles heen, wat kan bewaard en wat moet weg. En het is fysiek een zware klus, spullen versjouwen, tapijt verwijderen, alles schoonmaken. Woningontruiming Amsterdam kan u veel werk uit handen nemen.

  Uw woningontruiming snel en goed geregeld

   

  Woningontruiming Amsterdam zorgt voor het snel en vakkundig leeghalen van uw woning: uw persoonlijke spullen zijn in veilige handen en we laten alles netjes en schoon achter. U kunt bij ons kiezen voor een budget ontruiming waarbij u enkele taken zelf uitvoert of een compleet pakket waarbij u zelf nergens voor hoeft te zorgen.

  >> Meer informatie over onze tarieven 

  Woningontruiming Amsterdam geeft uw spullen een tweede leven

  Bij het leeghalen van uw woning moeten veel spullen weg. Wij geven uw spullen graag een tweede leven: dat is beter voor het milieu én u maakt iemand anders er nog blij mee. U krijgt van ons een eerlijke prijs voor uw inboedel en het scheelt u onnodige stortkosten.

  • Huis leeghalen én uw spullen een tweede leven
  • Eerlijke prijs voor uw waardevolle inboedel

  Recycling in de milieustraat

  Woningontruiming Amsterdam zoekt alle waardevolle en bruikbare spullen voor u uit. Dan blijft er na een huisontruiming nog ander materiaal over: bijvoorbeeld kapotte meubels en apparatuur, glas, papier, plastic en metaal. Dit gooien we niet zo maar weg, maar brengen we naar de milieustraat voor recycling. 

  • Zo veel mogelijk recyclen in de milieustraat
  • Alle afval voeren we netjes af

  Woningontruiming Amsterdam: alles piekfijn in orde!

  “We zorgen dat we alles tiptop voor u regelen, want het moet gewoon goed zijn.”

  Bij de woningontruiming maken we alles piekfijn voor u in orde. We gaan door tot u tevreden bent en het huis helemaal opgeruimd en netjes is. Maar misschien heeft u nog meer wensen, zoals het verwijderen van vloeren of gordijnen. Of er zijn bepaalde eisen van de verhuurder of makelaar voor de oplevering zoals het weghalen van alle spijkers en schroeven en het dichtmaken van alle gaten. Van een basis ontruiming tot compleet bezemschoon opleveren, in overleg met elkaar spreken we precies af wat we voor u gaan doen.

  >> Wat we precies kunnen doen? Lees meer over bezemschoon opleveren.

   

Call Now Button