Over de oprichter

Harmen van der Spoel

Lekker fysiek aan de slag, hard werken en praktische problemen oplossen: ik ben een echte nuchtere Fries met een no-nonsense aanpak. Lange tijd werkte ik in de elektrotechniek maar eigenlijk wilde ik graag met mensen werken, iets voor ze doen. Dat zit in mijn aard. Kom ik ergens en er zit een plankje los? “O, dat doe ik wel even” en ik los het meteen op. 

Bij het overlijden van mijn opa, was het dan ook vanzelfsprekend dat ik zorgde voor de volledige ontruiming van zijn woning. Het was een moeilijke tijd voor mijn familie en de onderlinge banden en belangen. Ik kon daarbij veel hulp bieden en dat gaf voldoening. Via via werd ik vaker gevraagd voor dit soort klussen. Zo kwam het allemaal geweldig samen: mijn technische achtergrond, de wens om mensen blij te kunnen maken en mijn praktische en probleemoplossende manier van denken. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga ik elke dag fluitend aan de slag.

“Prachtig om spullen die geen nut meer hebben weer ergens te brengen waar ze wel gebruikt worden.”

Harmen van der Spoel

Woning ontruimen met zorg en aandacht

Bij Woningontruiming Amsterdam hebben we aandacht voor uw persoonlijke situatie. Uw woning ontruimen is niet altijd makkelijk en soms emotioneel. We nemen graag de tijd voor uw verhaal: wat gaat er met het huis gebeuren, wat gaat er weg en waar moet het naartoe, wat zijn precies uw wensen?

  • We zijn een klein team dat houdt van persoonlijk contact
  • We zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt
  • We behandelen uw inboedel met zorg
  • Alles snel geregeld & piekfijn in orde
  • We leveren maatwerk van het begin tot het eind

“Van het kastje van oma tot en met het aangebroken schoonmaakmiddel,
voor bijna alles wordt een nieuwe plek gevonden.”

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.