Spoedontruiming binnen een aantal dagen of zelfs 24uur, dat kan!

Spoedontruiming

Als mensen overlijden in een zorgkamer of verpleeghuis dan moeten deze kamers c.q. appartementen vaak binnen een aantal dagen of zelfs binnen 24 uur na overlijden leeggeruimd worden. Een vaak onmogelijk taak voor de familie in een tijd dat ze bezig zijn met het organiseren van een mooie crematie of begrafenisplechtigheid.

Zorgkamers en verpleeghuiskamer zijn tegenwoordig vaak ruim opgezet waardoor er de nodige boedel in staat. Ook hier is belangrijk dat de familie zijn/haar persoonlijke spullen uitzoekt en meeneemt. Hierna wordt de zorgkamer c.q. verpleeghuiskamer door ons op fatsoenlijke manier leeggeruimd.

Alles in goed overleg met de verpleging en rekening houdende met de andere bewoners.

Spoedontruiming

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • U belt op 0657862541 gelijk met Woningontruiming van der Spoel
  • Telefonisch noteren wij uw gegevens en bijzonderheden op en maakt hier een offerte van op.
  • De offerte wordt per mail naar u toe gezonden.
  • Na uw akkoord staan onze medewerkers op de afgesproken dag en datum bij het woonzorgcentrum c.q. verpleeghuis.
  • U doet ondertussen navraag hoe de kamer opgeleverd moet worden. Zijn er spullen van het huis die moeten blijven staan? Denk aan een warmhoudplaatje, een koelkast, badkamer attributen, moet de vloerbedekking c.q. het zeil verwijderd worden? Moeten de gordijnen/vitrage blijven hangen? Etc.
  • U vangt ons zelf op bij het zorgcentrum en kan 1e aanwijzingen geven of u legt de sleutels van de kamer neer bij de receptie waarna wij aan de slag gaan.
  • Wij maken de kamer leeg en bezemschoon. 
  • De nog bruikbare boedel geven wij een nieuw doel, voor zover mogelijk vinden wij een nieuwe eigenaar voor deze spullen. Wij gooien niets weg wat nog bruikbaar is.
  • Wij leveren de kamer op aan de verpleging, aan de technische dienst of aan uzelf als u dit laatste gedeelte graag zelf wil verzorgen.

Kosten:

Vaak zijn deze spoedontruimingen in een paar uurtjes uitgevoerd. Wij rekenen hiervoor een uur-prijs van €25 ex. BTW per man. Hier zijn stortkosten, bus met onbeperkt kilometers door Nederland inbegrepen. U ontvangt na de spoedontruiming een factuur op basis van nacalculatie aan de hand van gewerkte uren.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.