Seniorenverhuizing

Gaat u verhuizen van een ééngezinswoning naar een appartement, of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis? Dat is vaak een hoop werk en geregel. Als u dat niet allemaal zelf kunt of wilt doen, kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij zijn ervaren en bieden u hiervoor een seniorenverhuizing-service in alle regio’s van Nederland. Bel direct met +31657862541

Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing zonder verhuisstress

Iedere seniorenverhuizing is anders. Om alles tot in de puntjes te regelen, komen wij graag bij u langs om alle wensen te bespreken: wilt u alles laten in- én uitpakken? Wilt u dat we opruimen en ook schoonmaken in de oude woning? Wat wilt u doen met de spullen die niet meegaan? Daarnaast bekijken we of er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is of een vergunning.

Als alle werkzaamheden duidelijk zijn en u akkoord bent, komen wij nog een keer langs om alles met u door te spreken. Zo weet u vooraf precies hoe uw verhuizing zal verlopen en kunt u al uw vragen aan ons persoonlijk stellen. Géén verhuisstress meer! Met onze verhuisservice, kunt u erop rekenen dat het voor elkaar komt.

De seniorenverhuizer: een vertrouwd idee

Als u wilt, helpen wij u met het in- en uitpakken van uw inboedel. Uw spullen worden voorzichtig ingepakt, zodat uw huisraad goed is beschermd. Als u liever zelf inpakt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Op de afgesproken datum van de seniorenverhuizing staan wij vroeg klaar om uw inboedel te verhuizen. In de verhuiswagen hebben we materialen en beschermende verhuisdekens om uw huisraad zo goed en efficiënt mogelijk te vervoeren. Als dat nodig is, schakelen wij een verhuislift in. 

Totaalpakket seniorenverhuizing

Als u kiest voor het totaalpakket senioren verhuizing, kunt u hierop rekenen:

  • Inpakken van het huisraad en dozen merken
  • Efficiënt en betrouwbaar verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van het huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning ontruimen en klaar maken voor eindinspectie

> Meer over onze tarieven
> Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.