Ontruiming Opslag, Vakantiehuis, Schuur of Garage en dergelijke

Ontruiming Opslagruimte en meer

Door de jaren heen is uw zolder, garagebox of schuur langzaam maar zeker veranderd tot een overvolle verstopplaats voor spullen die u eigenlijk nooit meer gebruikt. Zonde van de ruimte die u zo goed kunt gebruiken voor andere doeleinden. Het is tijd om ruimte te maken!

Nadat u heeft gekozen welke goederen u wilt houden kunnen wij u helpen met zowel het transport van deze goederen als de ontruiming van de overige opslag.

Indien van toepassing bieden wij de mogelijkheid om de achterblijvende, waardevolle goederen op te kopen

Ontruiming opslagruimte

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.