Tarieven

Product Tarief Eenheid
Manuren per persoon €37.5 Excl BTW* Per uur
20m³ Bakwagen €17 Excl BTW* Per uur
Verhuislift €100 Excl BTW* Per uur
Ontheffing €250 Excl BTW* Eenmalig
Indien grofvuil bedrijfsmatig is €0.21 Excl BTW* Per KG
LET OP: Indien er waardevolle inboedel
aanwezig is krijgt u hiervoor korting!

* U krijg een all-in prijs tijdens de offerte op basis van onze tarieven. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en zijn er achteraf nooit extra kosten! Klik hier om naar offerte formulier te gaan.

Woningontruiming Amsterdam

Ons werk is pas klaar als u tevreden bent

Uw situatie is uniek, daarom spreken wij u graag persoonlijk op locatie, geheel vrijblijvend. Wij luisteren naar uw wensen en maken aan de hand hiervan duidelijke afspraken.

Spoedontruiming zorgkamer

Vaak zijn spoedontruimingen in een paar uurtjes uitgevoerd. Daarom krijgt u achteraf een factuur en kunt u na de spoedontruiming contant of per pin betalen. 

Opleveringsgarantie

Bij oplevering aan een makelaar of verhuurder geven wij 100% garantie. Daarom betaald u pas na oplevering van de woning als de klus naar tevredenheid en volgens afspraak afgerond is. U kunt zowel pin als cash betalen na oplevering.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.